THROBOPHLEBITIS AND PREGNANCY

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/08/2009 | 19:51 | מאת: טניה

שלום,אני בשבוע 33 בהריון השני.לפי אבחנה של רופא משפחה, יש לי ברגל ימין phlebitis and thrombophlebitis of supericial vessel of lower extremities.אזורים ברגל אפה קרה התפוצצות של הווריד חמים.השאלה שלי -האם יש חשש להיווצרות קרישי דם, והאם יש טיפול.והאם ישיבה ממושכת כ 8 שעות מול המחשב יכולה לגרום להחמרת המצב או לסיבוכים.

במצב של טרומבופלביטיס יש קרישי דם עם דלקת בורידים. הריון גורם לעיתים לתופעה זו. ממליץ כל 10 דקות להזיז את כפות הרגלים בתנועת דיווש 10 פעמים על מנת להמריץ את זרימת הדם בורידים ולהפחית את הסיכוי לדלקת נוספת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם