המלצה לטיסה ארוכה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/08/2009 | 17:32 | מאת: דני

שלום רב, בעוד כשבוע אני טס לארה"ב, אני סובל מיתר לחץ דם מזה 3 שנים ומטופל בוזודיפ. רציתי לדעת מה ההמלצות הקיימות לטיסה ארוכה. תודה

הסיכון העקרי בטיסה ממושכת הוא הופעת קרישי דם במערכת הורידים העמוקים וכתוצאה מכך עלולים להיות תסחיפים לריאות מסכני חיים. זוהי תופעה נדירה אולם כדי להמנע ממנה כדאי לעשות כמה דברים. 1. גרב אלסטי עד הברך חוזק II 2. במהלך הטיסה להשתדל להניע את כפות הרגלים בתנועות כלפי מעלה ומטה מדי מס' דקות 10 פעמים. 3. להשתדל להתהלך למס' דקות כל חצי שעה במידה ומתאפשר. 4. להרבות בשתיית נוזלים

מנהל פורום ורידים וכלי דם