לד"ר גלילי

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/08/2009 | 13:39 | מאת: שירי

הייתי במכון מור במרפאתך ועברתי בדיקת אולטרסאונד מקדימה במטרה לעבור הזרקה לוריד בולט שיש לי ברגל. אך המחיר גרם לי לבדוק אפשרות ניתוחית שהיא זולה בהרבה. אני מאוד מתלבטת אם ללכת על האופציה הניתוחית או ההזרקה (ההפרשים במחיר גדולים(. האם יעילות הניתוח על כל החסרונות שלו (הרדמה, החלמה, חתכים וצלקות קטנים(, פחותה מזו של ההזרקה? יש לציין שעדיין לא עברתי לידות והאם תיתכן חזרה של הורידים ויעילות ההזרקה לא כדאית? תודה שירי

רוב הניתוחים נכשלים, לעומת הטיפול שמצליח ברוב רובם של המקרים בתנאי שנעשה באופן מיומן.

מנהל פורום ורידים וכלי דם