חשש לקריש דם בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

17/08/2009 | 12:59 | מאת: ניצה

שלום, אני בהריון שני בשבוע 36. כבר כמה חודשים עם גרביים אלסטיות עד הברך עקב אי ספיקה קלה. כמו כן יש לי ורידים באיזור המפשעה. אני יושבת רוב היום בעבודה מול מחשב וביומיים האחרונים כשאני קמה אני מרגישה כאב די חזק במפשעה (בחיבור של הרגל) בצד ימין. נגעתי ויש שם מין גולה כזאת. האם זה יכול להיות קריש דם? האם זה מסוכן? תודה

ישנה אפשרות לקריש דם מסוג טרומבופלביטיס שנפוץ יחסית בהריון. לרוב אין בכך סכנה אולם ממליץ כמובן להיבדק אצל הרופא המטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם