שאלה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/08/2009 | 09:13 | מאת: לילי

5 ימים אכלתי ממש מעט ואתמול אכלתי המון וגם המון פחממות קמתי הבוקר נפוחה עם פנים נפוחות ועיניים קטנות כאילו בצקת בכול הגוף. ממה זה ואיך מעבירים את זה?

ייתכן שפיתחת תגובה אלרגית לאחד מסוגי המזון שטעמת או לגורם אחר. ממליץ שתפני לבדיקת הרופא המטפל בהקדם האפשרי.

31/08/2009 | 16:55 | מאת: לילי

בהמשך לתשובתך, אני מוכרחה להודות שהצלחת להדאיג אותי. מדוע עלי לפנות במהרה לרופא? האם זה מעיד על משהו? האם זה מראה על אי ספיקה כולשהי של הנוזלים בגלל שהגוף מקבל אוכל? ניסיתי להשוות את זה לתופעות של הריון. ידוע לי שנשים בהריון עוברות את הבצקות לעיתים בגלל שהרחם גדל ולוחץ על כלי הדם, אז חשבתי אולי בגלל שאני מעמיסה על הקיבה הרבה קורה אותו דבר. הגיוני? זה ממש מראה מפחיד המשפחה העירה לי על הבצקות בפנים זה נראה כמו אלרגיה אבל זה לא. תודה רבה ד"ר!

מנהל פורום ורידים וכלי דם