כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/09/2009 | 08:16 | מאת: אמנון

שלום ד"ר גלילי! אני בן 71 ומס' חודשים אני סובל מכאבים בכפות הרגליים והרגשת חום בכפות הרגליים, נוספו לי באיזור הקרסוליים דליות, אילו בדיקות עלי לעבור ומהה סיבות לכך ? בתודה, אמנון.

דליות הן רק ענפים של וריד פנימי לא תקין. ניתן לבדוק האם קיימת בעיה בוריד באמצעות דופלקס ורידי רגלים שרופא המשפחה יכול להפנות אותך. איני בטוח שבעיית הורידים גורמת לתלונות בכפות הרגלים. לרוב הן קשורות לבעיות בעמוד השדרה התחתון. לכן ממליץ שתפנה גם לאורטופד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם