פתרון לנימים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/09/2009 | 23:35 | מאת: לילוש

שלום.אני בת 39 עדיין לא עברתי לידות.רגליי מלאות נימים.ויש לי תחושה שלי עיקצוצים ברוב הזמן.וכן הרגשה של התרחבות הנימים.במיוחד שאני בפעילות.אפילו בסקס.שאלתי היא מה עושים?ביקרתי אצל רופא כלי דם שממש לא עזר.זה מציק ולא מרפה וכן לא אסטטי.מבקשת תשובה וכיוון למה ולאן כדי לגשת.כרגע שמה גרב כדי לעצור את ההתרחבות או את העיקצוצים.תודה רבה.

שלום ממליץ שתעברי בדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם יש בעיה, תחזרי אלי. אם לא, ניתן לטפל בנימים באמצעות הזרקות מקומיות או לייזר או שילוב בינהם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם