בעיות בכלי דם בלסת התחתונה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/09/2009 | 15:52 | מאת: יעל

שלום, בתי סובלת מנפיחות בלסת התחתונה (בין הסנטר לאוזן) וכן משומות של כלי דם באותו איזור. היא טופלה מספר רב של פעמים ביחידת הלייזר בשרון ושלוש פעמים עברה שאיבה של נוזל לימפתי והזרקה של אלכהול לורידים (ביחידה לרדיולוגיה פולשנית בתל-השומר). אולם הבעייה ממשיכה להישנות. (היינו פעמיים בועדה מולטידיסיפלינרית אולם לא מוצאים פתרון. אשמח לשמוע המלצתך לאופציות טיפוליות נוספות.

מדובר קרוב לודאי במלפורמציה של כלי דם. קיים קושי במקרים לא מועטים לטפל בבעיה מסוג זאת. כמובן שלא ניתן להמליץ על המשך רק לפי הנתונים שתארת אלה יש צורך לבדיקה ובחינת הנתונים מקרוב.

מנהל פורום ורידים וכלי דם