בקשר לאנמיה.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/09/2009 | 17:45 | מאת: תמיר

הגשתי לצבא בדיקות דם והיה לי עודף של האנזים cpk ברמה גבוהה,התברר שזה היה בעקבות אימונים רציפים קשים מידי בחדר כושר. לאחר מיכן הגשתי שוב בדיקות דם והאנזים נמצא תקין. אך הצבא כתבו לי סעיף כזה: תולדות של ANEMIA בעבר על רקע מצבי חסר לאחר תיקון או פגם קל במבנה ב ERYTHROCYTE ללא ANEMIA. יש לך כיוון למה זה קשור או מה הייתה הבעיה?

לגבי הCPK אכן אימון גופני מוגבר מגביה את רמתו שיכולה לחזור לתקינה לאחר מנוחה. לגבי האנמיה, על מנת להשיב לך אני צריך לראות את תוצאות הבדיקות עליהן הסתמכו בצבא.

מנהל פורום ורידים וכלי דם