התנפחות הקרסוליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/09/2009 | 21:01 | מאת: סמדר

שלום רב אני בת 48 ובריאה בד"כ. בשנה האחרונה מתנפחות לי הקרסוליים, בעיקר בערבים. במהלך השנה קרו 2 מקרים בהם ההתנפחות היתה גדולה מאוד. ממש כל כף הרגל היתה נפוחה. בדיקות כלליות הראו שאין בעיה. דופלר כלי דם הראה שאין בעיה במערכת הורידים העמוקה, ובמערכת הורידים השטחית בצד ימין : אין אי ספיקה ספנו פמורלית יש רפלוקס לאורך השוק ואין אי ספיקה בספנה הקטנה. בצד שמאל אין אי ספיקה ספנו פמורלית אין אי ספיקת שסתומים ואין אי ספיקה בספנה הקטנה. רופאת המשפחה אמרה שזו לא בעיה. אבל אם מצאו בעיה, גם אם לא משמעותית, ברגל אחת למה ממשיכות 2 הקרסוליים להתנפח? אודה לך אם תוכל לומר לי מה עלי לעשות? לאיזה רופא לפנות? ומה נראיץ לך הבעיה. אגב, אלו לא בצקות, כי כאשר לוחצים על הנפיחות לא נשאר סימן.

לא תמיד מצליח הבודק למצוא את כל הבעיות. צרי קשר למייל שלי ואנחה אותך מה לעשות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם