נימים בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

08/09/2009 | 04:38 | מאת: נרמין

שלום רב, אני בת 22, בהריון שבוע 23. יש לי נימים ברגליים בצבע אדום ורוד וירוק. סובלת מהם עוד לפני ההריון, אך עם ההריון נהיה עוד יותר, אני מפחדת שזה יתרבה עוד ולא אוכל להיפטר מהם אחרי הלידה. הייתי אצל רופא כלי דם אמר לי אלו נימים ולא ורדים, ורשם לי על גרב. האם יש קרמים או משהו אחר חוץ מניתוח שבעזרתו אפשר להיפטר מהנימים?והאם יש המלצות שאתה יכול להמליץ כדי למנוע עוד נימים להופיע.. תודה מראש על התשובה :)

לצערי לא ידוע על קרמים יעילים למניעת נימים או לטיפול בהם. לרוב יש שיפור לאחר גמר ההריון.

08/09/2009 | 20:34 | מאת: נרמין

שלום לך, שמעתי על זריקות, האם זה באמת עוזר?

מנהל פורום ורידים וכלי דם