בלוטות לימפה מוגדלות+ סימנים כחולים בידיים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/09/2009 | 09:15 | מאת: בת מודאגת

שלום, לאחרונה אימי שמה לב כי לאחר שבלוטות הלימפה שלה באיזור בית השחי הוגדלו מעט (מאז הן התכווצו שוב) הופיעו לה סימנים כחוילים, מעיין שיטפי דם מאיזור בית השחי ועד לשורש כף היד. הסימנים מלווים בכאבי שרירי הידיים, קושי בהרמת הידיים , כאבי כתפיים "כתפיים כבדות" ולאחרונה גם מרגישה כי הקושי מקרין לה לאיזור מרכז החזה. בבדיקת דם לקרישת הדם נמסר מהרופא כי היתה תקינה. אשמח לחוות דעת וכן אם אפשר לשלול את החיידק הטורף... אודה לכל תגובה

ממליץ לפנות לבדיקת רופא מטפל שיבדוק האם מדובר בגדילת בלוטות על רקע זיהומי או אחר. כמו כן יש לחשוב על סיבה הנעוצה בחסימת ורידים, אולם זה בהמשך.

09/09/2009 | 16:31 | מאת: בת מודאגת

אחרי בדיקות דם שנעשו(שוב) אמרו כי לא מצאו משהון חריג. טענו כי אם היה זיהום כלשהו בבלוטת הלימפה היו רואים בבדיקות הדם. איזה רופא בודק את בלוטות הלימפה? כירורג? אני מאוד מודה לך על תשובתך

מנהל פורום ורידים וכלי דם