נפיחות בקרסוליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

10/09/2009 | 13:43 | מאת: זהבה

אני סובלת מנפיחות בקרסוליים מזה שנה ,בעיקר בקרסול שמאל. בבדיקת אולטרסאונד נוזל במעטפות הגידים הפרונאים ועיבוי הגיד משמאל. טופלתי בPT ללא הטבה. בבדיקה שנעשתה ע"י הרופא ניכרת נפיחות של הקרסוליים בעיקר משמאל באזור פרי מלאולרי לטרלי ובקדמת הקרסוליים. רושם של נוזל מפרקי בקרסוליים. טווח תנועה שמור. רגישות פרי מלאולרית לטרלית. לסיכום , קבע הרופא תהליך אינפלמטורי-בצקתי מקומי ,לא נמצאה סיבה סיסטמית לבצקת ,ייתכן בעקבות הפרעה חסימתית וונו-לימפתית. הייתי מעוניינת לשאול לדעתך הרפואית להמשך הטיפול. תודה,זהבה.

ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים ותחזרי אלי עם התשובה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם