דופק בכל הגוף וכאבים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

11/09/2009 | 15:30 | מאת: דניאל

לפני יותר מחצי שנה הופיע אצלי דופק חזק בגוף שהייתי כביכול מרגיש אותו בכל הגוף ואף רואה אותו כולל כאבי לב עשיתי בדיקות של דופק מאמץ ואקו היה תקין אבל אני כל היום כמעט מרגיש את הדופק אם זה בתוך הראש באוזניים אני רואה אפילו את הוריד שלי נגיד בקרסול זז לפי הדופק ווככה גם הבטן זז לי לפי ההדופק וזה כבר משגע אותי כל פעם שאני מנסה לישון אני ממש מרגיש אותו באצבעות בראש בידיים אפילו רואה את האצבות או היד שלי זזות לפי הדופק כמו רעד אבל לפי הדופק וכאבים בצוואר בראש ובכל הגוף שכל הבדיקות תקינות

ממליץ שתפנה לבצע בירור אצל רופא פנימי לבירור מצב שנקרא HIGH OUTPUT. מתאפיין בהפרש גבוה בין לחץ הדם הסיסטולי [הערך הגבוה] לדיאסטולי [הערך הנמוך]. במידה ואכן מצב זה קיים הוא יברר מדוע. [למשל, פעילות יתר של בלוטת התריס]

מנהל פורום ורידים וכלי דם