ורידים באשכים.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/09/2009 | 08:15 | מאת: גיא

בוקר טוב! לאחרונה שמתי לב שיש לי ורידים באשך השמאליוזה קצת נראה לי מוזר שדווקא בשמאלי יש לי ובימני אין לי.. חקרתי את הנושא בכלל על ורידים באשכים ונלחצתי שגיליתי שלי שיש וורידים באשכים קיים חשש לדליות האשך שזה אחד מגורמים לאי פוריות אצל הגבר. אני בן 16 ושמונה חודשים ובקרוב יש לי צו ראשון האם עלי לחכות עד לצו ראשון לבדיקת האשכים או שכדאי לי לבדוק זאת בשבועות הקרובים? הבנתי שגם אם כואב לי בשעת מאמץ באשכים אז כנראה שזה דליות האשך אבל אין לי כאבים בכלל כשאני רץ או בכלל בכל פעילות גופנית. יש לי מן "אוסף ורידים" שלא בולטים בצורה ברורה באשך השמאלי למראה העינים אבל כשאני ממש אותו אני מרגיש את הורידים וזה כאילו גורם לאשך השמאלי להיות קצת יותר גדול מהימיני תודה רבה על העזרה בברכה, גיא!

ממליץ שתפנה לאורולוג בשאלה לבירור מצב שנקרא ווריקוצל שאכן עלול לגרום לירידה בפוריות.

מנהל פורום ורידים וכלי דם