כאבים בוריד באזור העירוי ביד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/09/2009 | 22:53 | מאת: מודאגת

שלום ילדתי ילדה מקסימה לפני יותר משבועיים אבל מספר ימים לאחר הלידה התחלתי להרגיש כאבים מתגברים באמת היד ממש באזור של העירוי. האזור מעט נפוח, אדמדם וכואב. הייתי אצל רופא שלא מתמחה בכלי דם והוא אמר שזה נראה סביר. אך מאז עבר שבוע ויותר ועדיין הכאב לא חלף ואני מודאגת ומריצה הרבה סרטים לא טובים בראש. למי עליי לפנות? לאיזה רופא? האם הדבר שכיח?

ייתכן ואת סובלת מדלקת מקומית או מתגובה לחומר שקיבלת בעירוי ודלף לרקמות מסביב. במקרים רבים קומפרס של מלח אנגלי - מגנזיום סולפט עשוי לעזור, אבל ממליץ אם אין שיפור לפנות למומחה לכלי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם