נפיחות וכאב חזק בירך הפנימית בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/09/2009 | 14:10 | מאת: גלית

אני בת 28, בהריון חודש שמיני, עד לפני שבוע היו לי בצקות קשות ברגליים ובידיים(ללא לח"ד גבוה-נשללה רעלת הרייון). בשבוע האחרון ירדה הנפיחות בכפות הרגליים משמעותית אך לפתע החלו לי כאבים בירך הפנימית, ממש בין הברך למפשעה בצד הפנימי בשתי הרגליים, כמו כן המקום נראה נפוח, כאילו יש ממש חלק עם בליטה וממש בצקתי. דיברתי עם רופא הנים והוא אמר שכנראה מדובר בבעיה בכלי דם והפנה אותי לרופא משפחה שיפנה אותי הלאה לרופא כלי דם. לציין כי עשיתי בדיקות דם לגבי קרישה וכו' והכל תקין, מה הלאה, איזה בדיקה עושים עוד ובמיוחד לאור העובדה שאני בהריון, מה הטיפול? האם זה קשור בכלל להריון?

יתכן וקיימת דלקת בורידים . ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים ושתיבדקי ע''י מומחה לכלי דם. בהריון קיימת נטייה גדולה יותר מהרגיל לדלקות וקרישי דם.

מנהל פורום ורידים וכלי דם