נפיחות בקרסוליים בחולת לימפומה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/09/2009 | 10:07 | מאת: ענבר

שלום ד"ר גלילי, אני בת 59. לפני כשנה וחצי עברתי ביופסיה להוצאת בלוטה נגועה במפשעה רגל ימין.אני חולה בלימפומה פוליקולרית. עברתי טיפולי כימו' ובמשך הזמן מאז התחילה לי נפיחות בקרסול וכף רגל ימין והמשיכה גם לקרסול וכף רגל שמאל. הנפיחות עולה לאורך השוק בשתי הרגליים אך לא בעוצמה כמו בקרסוליים. האם תוכל לעזור לי בהסבר והנחייה ? תודה רבה

בשלב ראשון ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם יש אי ספיקה, תודיעי לי. אם אין, את צריכה לפנות לרופא המשפחה על מנת שיברר סיבות לנפיחות=בצקת כגון בעיה בלב או בבלוטות הלימפה

מנהל פורום ורידים וכלי דם