קריש דם ברגל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

20/09/2009 | 16:03 | מאת: מירי

אני מודעת לסכנות עכב פקקת ורידים עמוקה,הייתי רוצה לדעת איך אפשר להקטין אותן. איך למנוע אירוע חוזר,איך למנוע תסחיף של חלק מן הקריש,איך לשמור למנוע בעיות ברגל (3 חודשים אחרי אירוע והרגל מאוד נפוחה),איך אפשר לשפר את זרימת הדם בוריד אם השסתום נהרס? האם יש טיפולים חדשים או ניתוחים לפתרון הבעיות הללו? (כעת מטופל ע"י קומדין וגרב אלסטית) בברכה ותודה מראש מירי

ממליץ שתעברי בדיקה לקרישיות יתר. כמו כן שתהיי במעקב של מומחה לכלי דם ושל המטולוג ממנו תקבלי הנחיות לגבי אורך הזמן בו את צריכה לקחת קומדין. ממליץ להמשיך להשתמש בגרב אלסטי כאשר אינך שוכבת, וכן להגביה את הרגלים כל שעתיים מעל גובה החזה למשך כ20 ד' אם מתאפשר בשעות היום, וכנ''ל בשינה. נכון להיום, אין שיטות פורצות דרך לטיפול בבעיה למעט הנ''ל אם כי ישנם התקנים בתהליכי פיתוח ואקווה שבעתיד הקרוב אוכל לבשר לך על כך. תוכלי ליצור איתי קשר למייל [email protected] אל מנת שאוכל לפרט

מנהל פורום ורידים וכלי דם