לאחר הניתוח

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/09/2009 | 02:27 | מאת: רז1

שלום, לאחר שסבלתי מספר לא קטן של שנים מהזעת יתר משמעותית בכפות הידיים שלי החלטתי לאחר ייעוף כירורגי מתאים בבית חולים לערוך ניתוח להסרת בלוטות הזיעה המשפיעות על הזעת היתר שהייתה לי. אולם לאחר הניתוח, ככל הנראה, נוכחתי להרגיש שאמנם בידיי הזיעה נעלמה אבל היא עברה לגב, כפות רגליים ובטן.. רציתי לדעת מה אוכל לעשות בנושא. תופעה זו ממש ממש מציקה לי .. בבקשה עזרו לי.

מדובר בתופעת לואי די שכיחה בעיקבות ניתוח זה והרופאים היו צריכים לידע אותך בכך. לעיתים יש שיפור הדרגתי ולעיתים לא.

מנהל פורום ורידים וכלי דם