amlodipine

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/09/2009 | 19:48 | מאת: t..karam

שלום רב ..ראשית אני מעוניין להדגיש שאני רוקח .. אני עובד במסגרת עבודתי בבית מרקחת עמוס..ונתקל בהרבה מקרים ..אחד המקרים שנתקלתי בו היום בפעם ה 5.או 6 רופאי משפחה שרושמים אמלודיפין במינון של 20 מג ליום (10 מג פעמיים ביום)או במינון של 15 מ"ג..שזה מעבר למינון המותר..שהוא 10 מג ליום... וללא שום התייעצות רפואית עם רופא מומחה וכדומה ...בפניה שלי לרופא הוא אומר זה המינון שאני נותן וסגר את הטלפון...במקרה כזה מבחינה רפואית המנת יתר של אמלודיפין ידועה לי..והדגשתי את זה לרופא ופשוט יש בעיה לקבל חוות דעת רוקחית ...האם יש בהתעקשות שלי על המינון הזה כל הגיווןן! או שפשוט אני צריך להעביר את המינון....ונתקלתי גם ב TRITACE 5 מג 4 פעעעממיים ביום...וגםם רופא משפחה... אודה מאאאוווד להנחות אותי למי לפנות לקבל תשובות בנושאים חשובים כאלה שאתה מוצא את עצמך מול רופא שלא מוכן להקשיב...או שעונה לך שהוא בבית והוא לא במסגרת העבודה...

ממליץ שתפנה שאלה זו לרופא פנימאי או לרופא המתמחה בטיפול ביתר לחץ דם

מנהל פורום ורידים וכלי דם