ורידים בולטים בידיים אצל בן 18

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

28/09/2009 | 20:57 | מאת: שני

ד"ר רציתי לשאול - בני בן ה- 18 בעל מבנה גוף רזה והתפתחות מאוחרת. בשבועיים האחרונים שמתי לב שהורידים לאורך הידיים שלו ממש בולטים. אין תלונות של כאבים וכד', האם זה יכול להיות סימן למשהו לא תקין? מה זה יכול להיות? האם עישון או עישון סמים יכול להיות סיבה לתופעה? האם יתכן שזה חלק מזה שהוא מתפתח וגדל? אודה מאוד על תשובתך.

ורידים בולטים בידיים לרוב הינם חלק נורמלי של מבנה גוף באנשים רזים עם מיעוט ברקמת שומן תת עורי

30/09/2009 | 19:00 | מאת: שני

ד"ר תודה רבה על תשובתך, אבל שמתי לב שהורידים לעיתים בולטים ולעיתים לא. על מה זה יכול להראות?

מנהל פורום ורידים וכלי דם