נטילת קומדין ופציעות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

29/09/2009 | 02:49 | מאת: תהל

כיצד מתמודדים עם עצירת הדם במקרה של מכה או פציעה (יורד דם רב עקב נטילת קומדין וסוכרת סוג 2 ברקע שמקשה על ריפוי המקום) איך עוצרים את הדם בזמן אמת ומהי הדרך הטובה ביותר להחלמה מהירה של המקום

קומדין הינו תרופה נוגדת קרישה ולכן כמובן יש קושי לעצור את הדמם תחת השפעתו. ממליץ ראשית להמנע במידת האפשר מחבלות. כאשר יש דמם יש לחבוש את המקום ולעיתים צורך בחבישת לחץ אלסטית. אם דמם רב. לפנות כמובן לבדיקת רופא דחופה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם