סימנים כחולים ברגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/10/2009 | 23:51 | מאת: שני

אני בת 30-מזה כמה חודשים טובים אני סובלת מכתמים כחולים ברגל - מאין מכה למרות שאני לא מקבלת מכה שמתי לב שזה קורה בדרכ שאני לפני מחזור, עברתי גם ספירת דם וקרישיות דם והבדיקות יצאו תקינות. חשוב לציין שזה בדרכ גם קורה לי ברגל אחד מעטים הפעמים שזה קורה ברגל השנייה. יש פעמים שהכתתמים הכחולים קטנים ויש פעמים של כתמים ממש גדולים ואני נראית ממש חבולה ברגליים. -הכתמים כמו שהם באים לי ממש בבום ככה הם נעלמים לי אחרי מספר ימים. מודאגת מאוד ואשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה

זוהי תופעה שלרוב אינה מדאיגה. ממליץ בכל אופן שתעברי משטח דם וכן דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים. אם יש בעיה, תודיעי לי

מנהל פורום ורידים וכלי דם