ורידים נפוחים בידיים ובזרועות.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

12/10/2009 | 13:59 | מאת: יהודית

שלום, אני בת 38, בריאה בד"כ.שמתי לב לפני זמן שהרידים של הידיים והזרועות מתנפחים, וזה מלווה בתחושות כובד, ולעיתים בעקצוצים קלים.אני ילדתי לפני 7 חודשים, מניקה ומרימה תינוקת כבדה, ויש לי הרגשה כי זה תמיד בעקבות המאמץ. בדקתי בהריון את פקטור 5 (כיון שלאחי היו סדרת טרומוזיס בדם), ונמצאתי שלילית.מה הטיפולים בעניין, ומה הפרוגנוזה?אודה לך על תשובתך המהירה

לפי תאורך, לא נשמע לי שקיימת סיבה לדאגה, אבל בכל זאת ממליץ שתיבדקי ע''י הרופא המטפל

מנהל פורום ורידים וכלי דם