כאבים וורידים בולטים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

13/10/2009 | 11:09 | מאת: שמרית

שלום דוקטור, אני בת 26, לפני שלושה חודשים הייתה לי דלקת בשתן למרות שהתרבית הייתה שלילית.היו לי כאבים נוראיים אז טופלתי באנטיביוטיקה וזה די עזר, אך למרות זאת מאז אני סובלת מכל מיני תופעות כמו כאבים באגן ימין ובגב, ובכל מיני מקומות בגוף, בין היתר הורידים שלי התחילו לבלוט, ולפעמים כשהם יוצאים אני ממש מרגישה כאבים באותו איזור בעיקר ברגליים, חשוב לציין שעשיתי בדיקות דם ושתן שוב והכל תקין. אשמח אם תוכל לעזור או לגלות את הבעייה.

ממליץ לפנות לבדיקת דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם יש בעיה תודיעי לי. לגבי הכאב במקומות הנוספים, ממליץ שתפני בשלב ראשון לבדיקת רופא המשפחה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם