טיפול לא מוצלח בדליות בעזרת לייזר .

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

16/10/2009 | 11:14 | מאת: מרים לוי

נעניתי לפרסומת של רופא מומחה בשם ד"ר רודניצקי שעושה טיפולים אסטטים בכל הרמות , כולל העלמות דליות בלייזר. היות ושמעתי נשים מתלוננות בפניו במרפאתו ,כי הטיפול אינו יעיל וזאת לאחר ששלמתי לו דמי קדימה , בקשתי ממנו לערוך נסיון קטן כדי לבחון אם זה עובד , הנסיון לא העלים דבר . זה עלה לי בדמי הקדימה שלי שלא הוחזרו לי בטענת נסיון . ברצוני להבין,אנו חשופים לכל מיני כתבות באינטרנט , מי מגן על הצרכן מפני כל מיני פרסומות והבטחות שאין בהם ממש. האם אין פיקוח על פרסום באינטרנט וכיצד אפשר להבטיח ולוודא כי אנו בוחרים נכון

אינני נוהג להתייחס מעל דפי הפורום באופן אישי, אולם ממליץ לכל אדם העומד לעבור טיפול מסויים לברר לעומק על הטיפול ולהתרשם מנסיונו של הרופא המטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם