וירקולציה באשך השמאלי.

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/10/2009 | 08:51 | מאת: גיא

שלום רב! לפני כמה שבועות כשענית לי על השאלה האם יש לי ויקולציה המלצת לי לפנות לרפוא וכך עשיתי ולצערי הרב גילו לי וירקולציה באשך השמאלי ( בינונית ככה הרופא הגיר זאת ). יש לי "מסה" של ורידים רק באשך השמאלי שהם בולטים. עשיתי בדיקת זרע והכל נמצא תקין . אני קראתי שוירקולציה פוגעת בפוריות הגבר וישנם מקרים שאף גורמת לעיקור אצלו. האם זה הגיוני? כיוון שאצלי הכל תקין והוירקולציה אצלי בדרגה 3... תודה רבה על העזרה!!

וריקוצל אכן עלול לפגוע באיכות וכמות הזרע אך זה לא מחוייב המציאות. יש מקרים רבים שאין פגיעה כזו

מנהל פורום ורידים וכלי דם