כאב בעורף וברגל שמאל

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/11/2009 | 01:22 | מאת: אמיר

שלום רב... שמי אמיר (31) מזה כשלושה חודשים יש לי מן כאב מוזר בשוק רגל שמאל ובברך,בכל תנוחה למעט שכיבה ..בנוסף ישנה מן תחושת ריחוף קבועה כ"כ ישנו כאב בעורף בזמן מאמץ ולחץ באוזניים..היות ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין ברצוני לשאול האם יתכן ויש קשר לבעיות ורידים ברגל שיכול לגרום לתופעות הנ"ל.. תודה מראש אמיר

ככלל, בעיות ורידים עלולות לגרום לכאב ברגל. ממליץ שתעבור דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים.

מנהל פורום ורידים וכלי דם