כאבי ראש וחוסר יציבות

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

03/11/2009 | 12:49 | מאת: ניל

ד"ר שלום, בחודש יוני הפסקתי לעשן לאחר הפסקת העישון התחלתי להרגיש חוסר יציבות. רופא המשפחה הפנה אותי לבדיקות הבאות: 1. מאמץ - הגעתי לדופק מקסימלי לאחר 12 דקות (שלב 4) 2. דופלר לב - יצא תקין קיים שאנט שמאל לימין (לטענת הקרדיולוג דבר נפוץ ואצלי מדובר במשהו שולי). 3. דופלר צווארי - שינויים טרשתיים מינימליים. בחדוש אוגוסט התחלתי טיפול נגד לחץ דם וכולסטרול (לוסרטן וסימבסטטין). אם הכדורים החלו גם כאבי ראש בעורף ובמצח. כאבי הראש עברו בחודש ספטמבר וגם חוסר היציבות. לאחרונה חזרו תופעות חוסר היציבות. 1. האם יכול להיות שלחץ דם של 120/80 לא מתאים לי? 2. האם יכול להיות שיש לי הצרות כלי דם במוח ובגלל זה חוסר היציבות? 3. האם יכול להיות שגידול שומן תת עור שגילו לי באזור העורף לוחץ על עורק דם למוח וזה הסיבה לחוסר היציבות? אשמח לקבל את חוות דעתך תודה מראש

אחת הסיבות השכיחות ביותר לחוסר יציבות היא בעיה באוזן הפנימית. ממליץ שתפנה לבירור אף אוזן גרון ואם תקין, לבירור נוירולוגי

מנהל פורום ורידים וכלי דם