דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

04/11/2009 | 17:18 | מאת: NoaRing

כיום בן 30, מאז ומתמיד כאשר קיבלתי מכה (בכל חלק בגוף), אפילו קלה יחסית במהרה היה מופיע "סימן כחול", כלומר, שטף דם פנימי קטן.(צבע עורי בהיר) לא כואב, לא מזיק ונעלם לאחר מספר ימים. כמו כן, תמיד כאשר לוקחים לי בדיקת דם, מופיע באיזור שטף דם, כנ"ל, לא גדול מידי (קוטר של מספר ס"מ), שנעלם לאחר מספר ימים. בבדיקת הדם האחרונה נלקח דם לא כרגיל ממרכז החלק הפנימי של מרפק הזרוע, אלא מחלקו הצידי, כ 5 ס"מ מהמרכז (פשוט הווריד שם בלט בצורה נוחה יותר), אך יחד עם זאת, שטף הדם הקטן שהופיע היה במיקום הרגיל, במרכז הזרוע, ולא סביב מקום הדקירה. לאור כל הנ"ל (במיוחד הקלות היחסית שבה מופיעים "סימנים כחולים" ושטפי הדם הקטנים לאחר כל בדיקת דם) : 1. האם יש מקום לבירור בנושא קרישיות דם ? 2. במידה וכן, מה בדיוק יש לבדוק ? תודה !

תיתכן שיש בעיה לא משמעותית. ממליץ על תפקודי קרישה, ספירת דם ומשטח דם אצל הרופא המטפל.

מנהל פורום ורידים וכלי דם