תחושת שריפה בירכיים הקדמיות בהריון

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/11/2009 | 18:02 | מאת: פנינה

שלום ד"ר גלילי אני בחוד שהשלישי להריון, כשאני שוכבת על הגב יותר מ5 דקות מתחילה תחושת נימול בירך הקדמית בעיקר השמאלית, אם אני נרדמת ליותר מ10 דקות אני מרגישה פתאום שריפה קשה ברגליים והכאב בלתי נסבל, כמו כוייה קשה באיזור. מעולם לא היתה לי תחושה כזו, זה ממש חדש לי. יש לציין שתחושת נימול היו לי מידי פעם בידיים ובכפות הרגליים אך לא באיזורי הירך הקדמית. האם עליי לנפות לנוירולוג? הרופא המלווה שלי לא ממש הבין למה אני מתכוונת "שריפה" הוא תיקן אותי שפשוט נרדם, אבל זה לא ממש הרדמות, זו תחושת כוויה כאילו מישהו הדליק לי מדורה בתוך הרגל. בבקשה עזור לי זה מדאיג אותי מאוד ואני מקווה שזה לא פוגע בעובר. תוד מראש

יש מצבים בהריון בהם קיים לחץ של הרחם ההריוני על עצבים בעמוד השדרה שמקרינים לרגל תחושות של צריבה וכאב. למרות שלא נראה לי שיש בעיה מדאיגה, ממליץ בכל זאת שתתייעצי עם הגינקולוג שלך

מנהל פורום ורידים וכלי דם