טפול למניעת t.i.aוהסכוי לחזרתו

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

14/11/2009 | 08:59 | מאת: גלילה

בת 71 ב 08\01 צינטור והכנסת סטנד ל ALD לקחתי פלביקס שנה וחדשיים מטופלת באספירין100 מ,ג ותרופות ללחץ דם שהיה יציב על 80\130 לפני שבוע וחצי בנהיגה בלילה היה טשטוש ראיה בשתי העיניים וראיה כפולה בעיין ימיןשנמשך כשעה דופק 40לא סדיר 85\180 ל.ד שירד לרגיל בא.ק.ג למחרת ביגמיניות די רבות האם רצוי לקחת שוב פלביקס? לעשות c.t לברור אני אחות במקצועי

שלום לך את מתארת אירוע של הפרעת קצב יחד עם שינוי בראיה. ממליץ שתפני לקרדיולוג שלך על מנת שיתאם לך בדיקת הולטר לאיבחון וכן שתעברי בירור נוירולוגי שיכלול CT מוח ודופלקס עורקי הקרוטיד.

מנהל פורום ורידים וכלי דם