קצת מודאגת

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/11/2009 | 10:38 | מאת: טלי

שלום.שמי טלי ואני אסמטית וסובלת מנזלת כרונית(מטופלת בסרוטייד)ויש לי גם רגישות לגלוטן.יש לי תופעה שחוזרת על עצמה של סימנים כחולים ברגליים ובידיים.לאחרונה אני בתחושה שזה החמיר.לפני כחודש הרגליים שלי היו מלאות בסימנים גדולים ועכשיו יש לי סימנים בידיים.לפני מספר ימים כאבה לי מאוד יד ימין בחלק העליון והקרוב לאיזור בית השחי ועכשיו יצא לי שם שטף דם גדול וכואב.אני קצת מיודאגת למרות שבכל מקום שקראתי מסבירים הרופאים שזה לא משהו נורא. מה עושים?

למרות שלרוב זו תופעה ללא משמעות מדאיגה, ממליץ שתפני לבדיקת רופא המשפחה שישלח בדיקות דם בהתאם לשיקולו

מנהל פורום ורידים וכלי דם