נימים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/11/2009 | 21:32 | מאת: מיטל

שלום ד"ר, אני בחורה בת 28. לפני כחצי שנה התחלתי לעבור טיפולים להסרת שיער ברגליים בטכנולוגיית Aria SHR(מבוסס על הבזקי אור קצרים, מהירים, ברצף, המאפשרים חימום הדרגתי וממושך של מוקדי צימוח השערה ומשבשים את צמיחתה). מטיפול לטיפול הבחנתי כי מופיעים עוד ועוד ריכוזים של נימי דם במקומות שונים לאורך כל הרגל. עלי לציין כי לפני תחילת הטיפולים היו לי רק מעט נימים ברגליים (ביחוד קרוב לחיבור עם כף הרגל). האם יש קשר לטיפולי הסרת השיער ועלי להפסיקם? האם נימי הדם ימשיכו להתרבות ברגליים? מה עלי לעשות? תודה מראש, מיטל

הטיפול אותו עברת גורם לפגיעת חום בזקיקי השיער ולפי תאורך יש אפשרות שנימי דם הגיבו בהרחבה קבועה לטיפול בנימי דם ניתן לטפל באמצעות הזרקות או לייזר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם