מינון יתר אמלודיפין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/11/2009 | 13:53 | מאת: רינה

לחץ דם גבוה - בממוצע 140\100 למרות טיפול אמלודיפין כשבועיים. לפני הטיפול כ145\115 בממוצע. לקחתי היום מינון יתר בהפרש של 3 שעות, ובגלל בילבול עוד אכלתי אשכוליות ופומלות מייד עם לקיחת אמלודיפין 5 שוב. אחרי שעתיים לחץ דם 135\85 אבל עם סחרחורת. יש חשש לבעיה מצטברת גם בגלל מינון היתר ועוד עם אשכוליות ופומלות, שכידוע גורמות לתרופה להיות יעילה פי כמה?

טבען של תרופות להתפנות מהגוף או להתפרק כך שרוב הסיכויים שלא תהיה השפעה מצטברת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם