סובלת מיתר לחץ דם לא מאוזנת כאב בשוק שמאלית מזה 3

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/11/2009 | 20:13 | מאת: רונית

שלום רב אמא שלי סובלת מיתר לחץ דם לאחרונה היה לה לחץ דם מעל 220 היינו במוקד מספר פעמיים אמא שלי אשה מאוד פעילה בת 74 במקביל לתקופה הזאת של ביקורים במוקד מיתר לחץ דם התחיל לה כאב עז בשוק שמאלית הרופאת משפחה אמרה שזה מהגב כי יש לה ניוונים שם אבל אמא שלי בכלל לא סובלת מכאבים בגב. השוקיים שלה מאוד גדולים היא נמוכה ושמנה וזה נראה לא נורמאלי הגודל של השוקיים אולי זה מים או מלח איך בודקים זאת איזה בדיקה לבקש? היינו אצל רופא כלי דם ואמר שאין בעייה בדיקת דופלר צוואר וכליות הראתה זרימה גבוהה הורידים שלה נראים קטסטרופה אני לא יודעת מה לעשות כבר 3 שבועות היא סובלת מכאב רק באותה רגל עכשיו טיפה יותר טוב אבל עדיין קשה לה ללכת אין לי מושג לאיזה כיוון לפנות למרות שאני בטוחה שחוסר האיזון בלחץ דם והרגליים התפוחות הן הגורם אבל אני לא רופאה ולכן אני לא יודעת מה לעשות אולי תוכל לתת לי כיוון שאני את חיל לקחת אותה לבדיקות בכיוון הנכון ושלא אתרתר אותה לשווה כי גם כך קשה לה ללכת. תודה רבה

ייתכן שבעיה בורידים גורמת לכאבים או בעיה בעורקים. אם רופא כלי דם מצא דופק עורקי בכפות הרגלים יש לבדוק את הנושא הורידי. ממליץ על דופלקס ורידי רגלים ואז לפנות אלי למייל על מנת שאוכל לתת הנחיות מפורטות. [email protected]

מנהל פורום ורידים וכלי דם