בעיית לחצים ("פולסים") באזור הצואר

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

05/12/2009 | 11:40 | מאת: עמוס

שלום לך, האמת היא שאני מתקשה מאד בהגדרת הבעיה, אך אולי מתוך התאור תוכל להבין ולהפנות אותי לגורם המתאים. מזה זמן מה אני סובל מתופעה שבה אני חש באופן מתמיד בזרמים המגיעים מאזור הצואר לכיוון האזניים- תחושה של זרימת דם, שאותה אני "שומע", מעין פולסים חשמליים... הדבר מביא אותי לתחושת חוסר איזון ואף חוסר יכולת לתפקד בו ברגע,מוצא עצמי מחזיק בידי את אזור הצואר והאזניים עד יעבור זעם... מדי פעם אף מתעורר בלילה בשל זרימת דם מהאף. עד עתה בצעתי את הבדיקות הבאות: בדיקות דם כלליות- תקינות בדיקת אוזניים-תקינה צילום מערות האף- תקין נשלחתי אף לבדיקת סיטי ראש אותה עדיין לא בצעתי. אודה לך אם תוכל לעזור לי עמוס

ממליץ על בדיקת דופלקס עורקי קרוטיד שזה אולטרהסאונד והמשך בירור ע''י רופא א.א.ג

מנהל פורום ורידים וכלי דם