דלקת בווריד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/12/2009 | 17:30 | מאת: מירי

לפני כ3 שבועות עברתי ניתוח פלסטי שבו הוחדר לורידי מעל כף היד אינפוזיה ומהרגע שהוציאו לי את האינפזיה סבלתי עם נפיחות וכאבים בוריד לאחר ימים של קומפרסים שלא עזרו ניגשתי לרופאת המשפחה והיא הודיעה לי שישנה דלקת נתנה לי טיפול בוולטרן למשך שבוע לאחר שבוע לא היה שיפור והתחלתי היום בכדורים אתרופןXL וגם שלחה נתנה לי הפניה לאולטרסאונד ורידים כדי לבדוק אם יש קרישי דם מה הסיכויים שיש לי והאם יש לזה טיפול אני קצת מפוחדת כי היא אמרה שזה יכול להתפשט אשמח לקבל תשובה מהירה ומסבירה תודה רבה

לרוב המצב שאת מתארת לא גורם לתסחיפי קרישים. לרוב המצב חולף בהדרגה אם כי לעיתים הוריד נשאר פקוק בלי השלכה רפואית משמעותית.

10/12/2009 | 14:52 | מאת: מירי

תודה רבה על תשובתך האמת שהייתי לחוצה כי רופאת המשפחה הלחיצה היא אמרה להפסיק גם לעשן וגם גלולות האם יש קשר בין זה לבין מה שאני עוברת והאם התרופה אתופן תעזור לי ותוך כמה זמן אז יש מצב שהווריד יישאר ככה נפוח מקווה שהכאבים יעברו

מנהל פורום ורידים וכלי דם