dvt

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/12/2009 | 11:45 | מאת: מירי

האם מכשיר DVT Active Care או שרוול לחץ אלסטית יכולים לסייעה בהורדת הנפיחות ברגל בעקבות dvt שקרה לפני חצי שנה? כעת הטיפול הוא קומדין וגרב אלסטית. בברכה ותודה מראש מירי

כל מכשיר שמעסה את הרגל עשוי לשפר נפיחות. כעיקרון ממליץ על הגבהת רגלים בשכיבה מעל גבה החזה גם בשינה וגם מידי שעתיים למשך חצי שעה במידה והתנאים מאפשרים במהלך היום

קיימת אפשרות נוספת. אוכל להסביר לך אותך אם תצרי קשר למייל שלי [email protected]

מנהל פורום ורידים וכלי דם