תופעות לוואי לאחר ניתוח קרוטיס

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

22/12/2009 | 19:07 | מאת: אסתר

בעלי עבר ניתוח קרוטיס לפני 10 ימים ומאז יש לו כאבי ראש האם זו תופעה שכיחה לאחר ניתוח כזה? מהן תופעות הלוואי לאחר ניתוח קרוטיס ? האם מותר לו לטוס בעוד חודש? תודה

כאבי ראש בעקבות ניתוח קרוטיס היא תופעה מוכרת וקרוב לודאי שנגרמת מעליה בזרימת הדם לראש בעקבות הניתוח. בד''כ כאבי הראש פוחתים בהדרגה לאחר הניתוח. ממליץ בכל זאת לפנות למרפאה של המחלקה בה נותח ולדווח על הבעיה ולהתייעץ איתם בנוגע לטיסה כי אני איני ממליץ לטוס במצב כזה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם