נימים כחולים במה להתחיל וכיצד

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/12/2009 | 14:36 | מאת: יוסי

בן 53 בעל עור בהיר מעט גינגי לצערי עמדתי על רגלי מעל הממוצע בגלל משמרות ארוכות של 16 שעות רצופות את הנזק רואים היום כרגע מתפתח אצלי בשתי הגפיים הליונות רשת נימים כחולים מעט ורידים בולטים ולאחרונה יש לי גרד של העור אני מבוטח במכבי מגן זהב ויש לי גם ביטוח פרטי מעולם לא שוחחתי עם רופא על הנושא השאלה היא כיצד להתחיל לטפל ? חשבתי ללכת לבדיקה אצל לרופא כלי דם להתייעצות ראשונית ולבחון את המצב מה לדעתך עלי לעשות ?

ממליץ שתעבור דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם אכן קיימת, תחזור אלי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם