כאבי רגלים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

01/01/2010 | 14:26 | מאת: מאיה

שלום ד"ר גלילי יאיר, ילדתי לפני שלושה חודשים ומי אז יש לי כאבי רגליים באזור קרסול. לפעמים זה כואב פחות, לפעמים יותר. שמתי לב שכאב חזק יותר אחרי הליכה או ישיבה ממושכת ואחרי הנקה. קשה ללכת. האם, לדעתך, זה קשור לכלי דם. לאחר לידות קודמות (לפני 20 שנה) היו לי קצת ורדים (חוטים דקים) , עכשיו זה התחזק ויש חדשים באזור קרסוליים. תודה מראש

ייתכן שהכאב קשור לבעית ורידים. ממליץ על דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים או פקקת.

מנהל פורום ורידים וכלי דם