הזרקת חומר מטרש

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

07/01/2010 | 22:50 | מאת: רות

שלום ד"ר גלילי יאיר, הנני מעוניינת בטיפול סקלרוטרפיה בשתי רגליים. בדיקת דופלקס ורידי רגלים שעשיתי תקינה. ברצוני לדעת האם יש הבדל בתוצאות הטיפול אם הזרקת החומר המטרש polidocanol נעשית בהזרקה רגילה או בצורת חומר מוקצף? באיזו תדירות מבוצעות ההזרקות והאם יש לחבוש גרב אלסטית או תחבושות אלסטיות לאחר כל אחד משני הטיפולים. אם כן במשך כמה זמן? תודה , רות

שלום לך הזרקת חומר מוקצף לרוב יעילה יותר תדירות ומספר הטיפולים תלויים בנרחבות ואופי הבעיה אצלך, בנסיון הרופא המטפל ובתגובה שלך לטיפול לרוב אין צורך בגרב אלסטיבעקבות הטיפול

לטיפול בקצף תוצאות טובות יותר כאשר מספר ותדירות הטיפולים תלויים באופי הבעיה, נסיון המטפל ותגובתך לטיפול

מנהל פורום ורידים וכלי דם