אספקה דלה של דם לרגליים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

09/01/2010 | 17:56 | מאת: אירנה

000אבי סובל זמן רב מהיעצרות כל דם ברגלים. עבר ניתוח מעקף רגל וגם צינטורים לרגליים לאחר מכן. הופיעו גם פצעים איסכמיים וכאבים חזקים באצבעות. איזה אמצאי טיפול ישנם כיום מעבר לניתוחים וצינטורים חוזרים? שמעתי כי יש טיפול הזרקות לכלי דם באיכילוב. הייתי רוצה לדעת על זה יותר.אודה על המידע / ניסיונות.

מעבר לניתוחים, יש טיפולים בחסימות עורקים באמצעות הרחבות בלון דרך צינתור וסטנט לעיתים. ישנם טיפולים חדשניים שעדיין בשלב של בדיקה וניסוי של הזרקות חומרים המעודדים צמיחת כלי דם חדשים ויש דיווחים מעודדים. היכן בדיוק נעשים טיפולים אלה בארץ, איני יכול לציין

מנהל פורום ורידים וכלי דם