קומדין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

15/01/2010 | 18:40 | מאת: שלמה

שלום ! זה שלושה חודשים אני לוקת קומדין עקב ממצא של קריש דם בורידים עמוקים של המפשעת ברגל ימין,לאחרונה התחילו לדמם החניכיים, בדיקת הדם האחרונה לפני כשבוע הייתה חיובית, שאלתי האם להמשיך לקחת קומדין או להוריד את המינון ? היום יום ששי בערב אין לי למי לפנות, בתודה, שלמה.

במידה ויש דמם פעיל ממקום מסוים בגוף עדיף לעצור את נטילת הקומדין לפנות לבדיקת הרופא המטפל לאחר נטילת רמת INR. במידה ומדובר בדמם חזק, יש לפנות לחדר מיון.

מנהל פורום ורידים וכלי דם