התייעצות לטיפול בנימים וורידים ברגליים .

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

19/01/2010 | 11:54 | מאת: הדר

שלום רב!! אני בת 22 ומגיל צעיר יותר יש לי נימים על הרגליים דבר שהיווה עבורי ברצוני לברר האם עליי לגשת לרופא משפחה שלי על מנת לקבל עוד הכוונה למרות היותי מתייעצת עמך ותודה! ויש לי מאחורי הרגליים בשקע הצטברות של נימים הניראים מכוער וחלק חושבים זה שטף דם..האם זה מסוכן או מחייב בדיקה?אבקש לקבל ייעוץ מה יהיה יותר טוב לייזר או זריקות . תודה רבה ויום טוב!

לרוב אין משמעות מדאיגה מבחינה רפואית לנימים. לייזר מתאים יותר לנימים האדומים הדקים והזרקות לכחולים המעט רחבים יותר.

מנהל פורום ורידים וכלי דם