ידיים קרות..

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

23/01/2010 | 18:17 | מאת: נועה

שלום, שמי נועה ואני בת 15.6 . כבר מספר שנים בכל חורף, כפות הידיים (וגם כפות הרגליים) שלי קפואות, ובקושי ניתנות לחימום. זה קצת מדאיג אותי ואת הוריי. רציתי לדעת מאילו סיבות זה ככה, ואיך ניתן לפתור את זה. תודה רבה!

לרוב מדובר בנטייה טבעית של אנשים מסויימים לחוש במזג אויר קר שכפות הרגלים והידיים קפואות ואין בכך כל משמעות מדאיגה. בכל מקרה, ממליץ לפנות לבדיקת רופא ראומטולוג בשאלה של תסמונת רנו, למרות שתסמונת זו יש גם שינויי צבע ללבן, כחול ובסוף אדום.

מנהל פורום ורידים וכלי דם