טיפול בקומדין

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

25/01/2010 | 00:02 | מאת: גילה

אבא מטופל בקומדין מזה כחצי שנה עקב פקקת בורידים. בבדיקת דם לפני שבועיים התוצאה של INR היתה גבוהה (3.2) ולכן הרופא המליץ לו להגדיל את המינון. מאז שהעלה את המינון הוא סובל מבחילות, תחושה רעה וקור בכל חלקי הגוף. בבדיקה היום התגלה בבדיקה שהמינון של ה-INR הינו 4.7. האם להמשיך לקחת את התרופה במינון נמוך יותר או להפסיקה כליל? תודה.

ממליץ לפנות לרופא שהעלה את המינון ולהפחיתו כי הINR צריך להיות בין 2 ל 4

כעיקרון, INR צריך להיות בגבולות של 2 עד 4. את המינון קובע הרופא המטפל שעוקב אחר הבדיקות ומאזן לפיהן את המינון. ממליץ להתייעץ איתו בנושא זה.

מנהל פורום ורידים וכלי דם