הפסקת מיקרופירין לפני גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

27/01/2010 | 22:54 | מאת: דן

בן 50 נוטל טרייטס קופ2.5 +טריטייס רגיל 2.5 סימבסטטין20 אומפרדקס 20 אני עומד לעבור בדיקת גסטרוסקופיה עקב היצירות בקרוטיס 25% אני נוטל מיקרופירין 0.75 האם חובה להפסיק נטילתו לפני הבדיקה? ומדוע? באם חיובי כמה זמן לפני? באם הנטילה מופסקת האם עשוי להדרדר מצב הקרוטיס? האם הפסקה פיתאומית של המיקרופירין, תגרום לסמיכות דם גבוהה מהרגיל? בתודה

ההיצרות בקרוטיס אינה גדולה כך שהפסקה זמנית של המיקרופירין לא אמורה לגרום לנזק. בכל אופן ממליץ להתייעץ עם גסטרואנטרולוג בקשר למועד הפסקת האספירין טרם הבדיקה. כעקרון, נחוצים כשבעה ימים על מנת שהשפעת האספירין תפוג לגמרי.

מנהל פורום ורידים וכלי דם